Har du brug for en havemaskine? Hos Fyns Minitraktor har vi over 40 års erfaring med reparation, salg og køb af havemaskiner. Hvis du mangler en maskine til havearbejdet, ligger vi inde med et stort udvalg af diverse brugte havemaskiner, fra motorsave til plæneklippere.

Når det kommer til havemaskiner er det ikke altid nødvendigt med en ny havemaskine til havearbejdet. Hos Fyns Minitraktor mener vi at brugte havemaskine kan klare opgaven. Hvis havearbejde ikke interessere dig og du blot bruger maskinerne når haven er trængende kan vi isært anbefale at du køber brugte havemaskiner.

Brugte havemaskiner i høj kvalitet

udtrykket “brugt” afgiver ofte en negativ konnotation men vi kan forsikre dig om at brugte havemaskiner hos Fyns Minitraktor har fået grundige eftersyn fra top til tå og er så gode som nye maskiner. Så leder du efter en pålidelig havemaskine fra en pålidelig og erfaren forhandler kan vi helt sikkert hjælpe dig med at finde det helt rette til dig.

Få et uforpligtende tilbud på brugte havemaskiner

Går du og mangler en pålidelig havemaskiner anbefaler vi vores store sortiment af brugte havemaskiner. Hos Fyns Minitraktor sætter vi en stor ære i vores arbejde, og garantere derfor altid et produkt i høj kvalitet der vil tjene dig godt. Hvis du er interesseret i vores maskiner er du velkommen til at komme forbi vores butik for en grundig inspektion så du kan være sikker på at alt er som det skal være.

Bor du ikke i nærheden og har derfor ikke mulighed for at komme forbi, er du også velkommen til at kontakte os på telefon 65331741, så finder vi ud af hvilke brugte havemaskiner der passer bedst til dine behov. Alternativt kan du også skrive en e-mail til os på info@fynsminitraktor.dk eller ved hjælp af vores kontaktformular med dine behov og hvilken maskine du har i tankerne. Så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud på brugte havemaskiner.