Har du græstotter på din græsplæne du ikke kan klippe med din plæneklipper, kan det være at en græstrimmer er det rette valg for dig. Med en græstrimmer kan du klippe græsset langs kanter og i hjørner du ikke kunne før. På den måde vil du kunne slå alt græs på din plæne til samme længde og du vil opnå et meget pænere resultat.

Som forhandler tilbyder vi alt fra eldrevne græstrimmere til benzindrevne løsninger. Skulle din maskine have brug for servicering kan vi også hjælpe med det. Du kan både købe og sende maskinen til servicering i vores butik i Ørbæk.

Hvilken type græstrimmer skal du have?

Græstrimmere kan inddeles i tre kategorier, Eldrevne, benzindrevne og batteridrevne græstrimmere. Nedenstående kan du læse mere for at få et bedre overblik og en bedre forståelse for fordelene og ulemperne ved diverse typer.

Eldrevet græstrimmer

Denne havemaskine pålidelig og kan klarer større opgaver da det ikke afhænger af et batteri. Den kan dog være lidt besværlig for nogle at håndtere pga. ledningen. Pas på du ikke snubler eller klipper ledningen over når du arbejder med denne type.

Batteridrevet græstrimmer

Denne batteridrevne model er let at håndtere og bevæge sig rundt med da du slipper for ledningen. Til gengæld kan det ske at batteriet løber tør før du er færdig med din opgave hvis opgavens omfang er af den større slags.

Benzindrevet græstrimmer

Denne løsning er til de helt store opgaver. Denne type har høj ydeevne og kan derfor bruges til alle bevoksninger. Til gengæld larmer den meget så vi anbefaler at du bruge høreværn så du ikke skader hørelsen.

Sikkerhedsråd når du bruger græstrimmeren

  • Det er en god idé at benytte sikkerhedsbriller for at skærme for partiklerne og støv fra græsset så du ikke bliver distraheret eller forstyrret i arbejdet.
  • Du bør også kun bruge trimmeren på tørt græs da trimning af vådt græs kan ende med at du får stød eller at systemet kortslutter.
  • Anvend klogt fodtøj. Lad være med at gå rundt i sandaler når du bruger en græstrimmer. Benyt støvler eller andet sikkert fodtøj så du ikke skader dine fødder, skulle du ramme dem med trimmeren.

Få et uforpligtende tilbud på en græstrimmer

Kontakt os i dag for mere information om vores græstrimmer. Du kan ringe til os på 65331741 eller skrive til os på e-mail info@fynsminitraktor.dk eller ved brug af vores kontaktformular.

Vil du på udkig kan du også besøge os i vores butik i Ørbæk. Du er altid velkommen.