Køb en hækkeklipper i Ørbæk

Når det er sommer og hækken er ved at gro ud af kontrol er det godt med en hækkeklipper i redskabsskuret. Passionen for havearbejde er ikke noget alle mennesker deler, men nogle ting skal gøres og hækkeklipning er et af dem. Men selv om lysten ikke er der, betyder det ikke at man ikke kan gøre arbejde sjovere og lettere med det rette udstyr.

Hos Fyns minitraktor tilbyder vi alt fra hækkeklipper med batteri til benzindrevne modeller. Du kan besøge os i vores butik i Ørbæk nær Nyborg og Svendborg eller du kan hører nærmere ved at give os et kald. Vi står altid klar til at gøre dit havearbejde lettere med det rette udstyr.

Hækkeklipper med ledning

Et af de modeller vi tilbyder en en hækkeklipper med ledning. De fleste hækkeklippere er med ledning for at give maskinen maksimal styrke til at hakke igennem tykke grene i din hæk. Denne mulighed er optimal hvis du har en stærk hæk med tykke grene eller hvis du har meget hæk der skal klippes. Da der intet batteri er i denne maskine behøver du ikke bekymrer dig om at løbe tør før arbejdet er slut.

Vær opmærksom på ledningen når du arbejder med denne havemaskine. Det sker oftere end mange vil indrømme at man kommer til at klippe ledningen over. For at undgå dette vælger mange at fastspænde ledningen til bæltet så det ikke kan gå galt.

Hækkeklipper med batteri

En hækkeklipper med batteri er let at håndtere da du ikke skal holde styr på nogen ledning. En anden fordel ved hækkeklipper med batteri er at den har et lige så lavt støjniveau som modellen med ledning, så dine naboer vil takker dig og du behøver ikke høreværn. Den har dog ikke samme kraft som en model med ledning. Så du bør kun købe denne model hvis din hæk har mindre grene.

Benzindrevne hækkeklippere

Bøvler du med en hæk med voldsomt tykke grene kan det være du er nødt til at prøve kræfter med den benzindrevne model. Denne model tilbyder endnu mere kraft i klipningen end modellen med ledning. Det er sjældent at private har brug for denne model men det kan jo ske. Typisk er en hækkeklipper med batteri eller ledning rigeligt til de typiske hække i den danske have.

Få et uforpligtende tilbud på en hækkeklipper

Er du interesseret i en hækkeklipper med batteri eller en af vores andre modeller, er du velkommen til at komme forbi vores butik i Ørbæk nær Nyborg og Svendborg. Du kan også kontakte os via telefon 65 33 17 41 for at høre nærmere om vores hækkeklippere. Du kan også skrive til os på e-mail info@fynsminitraktor.dk eller ved brug af vores kontaktformular her på siden.