En havetraktor til enhver plæne

Har du en stor plæne, rækker den almindelig plæneklipper ikke? Hos Fyns Minitraktor tilbyder vi salg af havetraktorer der kan ordne enhver plæne. Med denne maskine kan du klippe din plæne imens du komfortabelt sidder og nyder køreturen.

Hos Fyns Minitraktor i Ørbæk har vi stor erfaring med brugte og nye havemaskiner. Vi har igennem 40 år bygget en virksomhed på tilfredse kunder. Tilfredse kunder har og vil altid være vores fokuspunkt. Derfor ved du at du får en god service og handel på dine havemaskiner hos os.

Fordele ved en havetraktor

Havetraktoren er for dig der vil gøre plæneklipning lettere for dig selv. Havetraktorer har følgende fordele:

  • Arbejdet går meget hurtigere.
  • Havetraktoren er velegnet til mellem eller store plæner.
  • Arbejde fra sædet
  • Du slipper for at gå flere kilometre med en normal plæneklipper.

At købe en havetraktor kan dog godt være en stor investering at skulle lave. Derfor bør du altid tænke grundigt over hvilken model, type, priser osv., der passer bedst til din situation og til dig personligt. Hos Fyns Minitraktor kan du regne med at vi nok skal guide dig til den rette løsning for dig.

Salg og reparation af havetraktor

Hos Fyns Minitraktor tilbyder vi både salg og reparations af havetraktorer. Vi står altid klar med reservedele til alle produkter vi sælger. Har vi ikke reservedelen til din havemaskine på nuværende tidspunkt kan vi bestille det hjem til dig og samtidig stå for monteringen af reservedelene hvis du ønsker det. En brugt havetraktor kan fungere lige så godt som en ny, det kommer blot an på hvordan man tager sig af den.

Opkøb af brugt havetraktor

Står du med en brugt havetraktor der har set bedre dage kan vi tilbyde at købe den af dig hvis du ikke ved hvad du skal gøre af den. Med 40 års erfaring i branchen har vi lært aldrig at give op på maskinerne for hurtigt. Hvis du sælger din brugte havetraktor, plæneklipper eller andet prøver vi at sætte den i stand igen så andre kan bruge den. Hvis det ikke er muligt skiller vi den ad og fravælger alle de fungerende dele så vi kan benytte dem til service af andre havetraktorer. Vi går ikke ind for unødvendig spild af materialer og vi gør derfor alt hvad vi kan for at give hver reservedel så lang levetid som muligt.

Få et uforpligtende tilbud på en havetraktor

Har du en stor plæne? Mangler du en havetraktor eller skal din nuværende repareres? Fyns Minitraktor står klar til at hjælpe dig med alt relateret til ny eller brugt havetraktor. Vi har stor erfaring indenfor faget og kan hjælpe dig med hvad end du har brug for. Kom forbi vores butik i Ørbæk eller kontakt os på vores telefon 65331741, mail info@fynsminitraktor.dk eller via vores kontaktformular. Så giver vi et uforpligtende tilbud.