Havetraktor til enhver plæne | Salg og servicering | Få et tilbud

Åbningstider

Mandag - Fredag 08.00 - 16.30
Lørdag Lukket
Søndag Lukket

Havetraktor

En havetraktor til enhver plæne

Har du en stor plæne, rækker den almindelig plæneklipper ikke? Hos Fyns Minitraktor tilbyder vi en havetraktor der kan ordne enhver plæne. Med en havetraktor kan du klippe din plæne imens du komfortabelt sidder og nyder køreturen. Hos Fyns Minitraktor har vi stor erfaring med brugte og nye havemaskiner. Vi har igennem 40 år bygget en virksomhed på tilfredse kunder. Tilfredse kunder har og vil altid være vores fokuspunkt. Derfor ved du at du får en god service og handel på dine havemaskiner hos os.

Fordele ved en havetraktor

Havetraktoren er for dig der vil gøre plæneklipning lettere for dig selv. Havetraktorer har følgende fordele:

  • Med en havetraktor går arbejdet meget hurtigere.
  • Havetraktoren er velegnet til mellem eller store plæner.
  • Arbejde fra sædet
  • Du slipper for at gå flere kilometre med en normal plæneklipper.

At købe en havetraktor kan dog godt være en stor investering at skulle lave. Derfor bør du altid tænke grundigt over hvilken model, type, priser osv., der passer bedst til din situation og til dig personligt. Hos Fyns Minitraktor kan du regne med at vi nok skal guide dig til den rette løsning for dig.

Salg og reparation af havetraktor

Hos Fyns Minitraktor tilbyder vi både salg og reparations af havetraktorer. Vi står altid klar med reservedele til alle produkter vi sælger. Skulle du have en havetraktor eller en anden havemaskine vi ikke har reservedelene til kan vi bestille det hjem til dig og samtidig stå for monteringen af reservedelene.

Få et uforpligtende havetraktor tilbud

Har du en stor plæne? Mangler du en havetraktor? Mangler du reparation af en havetraktor? Fyns Minitraktor står klar til at hjælpe dig. Vi har stor erfaring indenfor faget og kan hjælpe dig med hvad end du har brug for. Kontakt os om køb eller reparation af en havetraktor på vores telefon 65 33 17 41, mail info@fynsminitraktor.dk eller via vores kontaktformular. Så giver vi et uforpligtende tilbud på salg eller reparation af en havetraktor.

Har du spørgsmål? Skriv til os!

Firmainfo

  • Fyns Minitraktor ApS
  • Ringvej 10, 5853 Ørbæk
  • CVR: 39237334

Kontaktinfo

Åbningstider

Mandag - Fredag 08.00 - 16.30
Lørdag Lukket
Søndag Lukket