Fornuftige havemaskiner i Ørbæk

Hos Fyns Minitraktor har vi et stort udvalg af havemaskiner i Ørbæk, så bor du i omkringliggende områder som Svendborg og Nyborg er vi et oplagt valg hvis du leder efter en ny havemaskine. Vi tilbyder alt fra plæneklippere til buskryddere samt brugte og nye havemaskiner. Hos os kan du regne med en fornuftig havemaskine uanset hvilken en du vælger.

Vi sælger alle havemaskiner til en fornuftig og rimelig pris. Fra robotplæneklippere til buskryddere og sneslyngere. Vi tilbyder salg og service af et hav af havemaskiner. Hvis du mangler et sted at opbevare dine havemaskiner om vinteren, tilbyder vi også vinteropbevaring af dine havemaskiner hvor de bliver repareret og sat i stand til næste gang du skal bruge dem.

Hvorfor vælge Fyns Minitraktor?

Hos Fyns Minitraktor kan du altid regne med en hjælpende hånd. Skal du have hjælp til at vælge havemaskiner? Har du spørgsmål angående havemaskiner? Hos Fyns Minitraktor står vi klar til at hjælpe dig med ethvert problem du kunne have angående havemaskiner.

Vi bygger vores virksomhed på tilfredse kunder og gør altid hvad vi kan for at du kan gå herfra med en god mavefornemmelse. Skulle du være uheldig at din havemaskine bliver skadet eller stopper med at fungere kan du også regne med os. Vi tilbyder nemlig også serviceeftersyn og reparation af dine havemaskiner så du kan komme tilbage til arbejdet så hurtigt som muligt.

Få et uforpligtende tilbud på havemaskiner

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at vælge den rette robotplæneklipper til dine behov? Skulle det være den populære Husqvarna automower? Eller har du øjet styret efter en anden robotplæneklipper? I tilfælde af at du vil prøve kræfter med Husqvarna automoweren eller en anden type robotplæneklipper er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan enten ringe på telefon 65331741, skrive til vores e-mail info@fynsminitraktor.dk eller kontakte os via vores kontaktformular.