Står du og mangler en plæneklipper eller ejer du allerede en græsslåmaskine du er meget glad for som har brug for en tur på værksted? Som forhandler og servicemand af havetraktorer, plæneklippere og alle andre havemaskiner kan vi tilbyde dig alt relativt til plæneklippere.

Har du brug for en ny forhandler vi de bedst på markedet. Har du ikke brug for det nyeste af det nye kan vi også tilbyde en langt billigere løsning som en brugt plæneklipper vi selv har serviceret, så du kan regne med at den fungere optimalt.

Brugt plæneklipper på Fyn

Har du brug for en billig brugt plæneklipper på Fyn er vores servicerede og velfungerende. Vi holder vores brugte maskiner i god stand så du får mest muligt ud af aftalen når du vælger den billigere løsning. Som virksomhed har vi over 40 års erfaring i branchen og ved derfor alt om havemaskiner, så du kan trygt købe vores brugte.

En græsslåmaskine til dine behov

når du skal købe en græsslåmaskine har du et hav af muligheder afhængig af størrelsen og terrænet af din plæne, samt dine personlige præferencer. Vi har samlet en liste over de forskellige plæneklippere du kan vælge imellem herunder for at give dig et overblik og en bedre idé om hvad der er af muligheder.

Plæneklipper med ledning

Denne type græsslåmaskine er et fornuftigt valg til mindre plæner da den er let at manøvre og løfte. Maskinen er billigere end mange andre plæneklippere og kræver ikke så meget vedligeholdelse. Det er det perfekte valg til en lille grund og en besparende økonomi.

Plæneklipper med håndkraft

Med denne maskine anbefaler vi også små plæner. Da denne havemaskine føres frem via håndkraft er det klart den mest fysisk drænende af mulighederne. Fordelen ved denne type græsslåmaskine er til gengæld at den er god for miljøet og støjniveauet er langt lavere. Så dine naboer vil takke dig.

Plæneklipper med batteri

Med denne havemaskine slipper du for ledninger og vægten der er ved en benzindreven græsslåmaskine. Den er derfor let i vægt og når du skal manøvre den. Plæneklipperen med batteri kræver som modellen med ledning heller ikke meget vedligeholdelse. En ulempe ved denne maskine er dog, hvis haven for stor kan batteriet løbe tør før du er færdig. Så igen anbefaler vi at du benytte denne til mindre plæner.

Robotplæneklipper

Robotplæneklipperen er for folk der ikke gider til at slå græs. Robotten gør det for dig og du slipper for at løfte en finger. Du spare både tid og krafter med denne maskine. Når først græsslåmaskinen er sat op og alt er installeret som det skal kører den ad sig selv. Vi er forhandlere af den populære Husqvarna robotplæneklipper og den kan bruges plæner af forskellige størrelser.

Plæneklipper med benzin

Med en benzindreven græsslåmaskine kan du påtager plæner i alle størrelser. Der er ingen udfordring der er for stor. Med denne maskine får du også fordele som en større klippebredde samt selvtræk hvilket letter byrden for dig gevaldigt under klipningen. Ulemperne ved denne maskine er til gengæld at den er tung, motoren kræver vedligeholdelse, og den larmer væsentligt mere end en elektronisk løsning.

Få et uforpligtende tilbud på en plæneklipper i dag

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på en ny eller brugt plæneklipper. Vi ligger i Ørbæk og hjælper dig gerne med at finde den helt rette maskine til dine behov. Du kan også ringe til os på telefon 65331741 for at hører mere om græsslåmaskiner og tilbehør. Alternativt kan du også skrive til os via vores kontaktformular eller e-mail info@fynsminitraktor.dk. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.