Har du brug for plæneklipper servicer? Når du klipper din græsplæne kan du være uheldig at køre ind i forskellige uforudsigelige udfordringer. Det kan være utroligt frustrerende når plæneklipperen eller havetraktoren går i stå, især hvis du ikke er færdig med at klippe din græsplæne. Vi anbefaler derfor at du får udført reparation af plæneklipper hos os løbende så du undgår ærgelser og frustrationer, og samtidig spare tid ved at komme problemerne i forkøbet.

Skulle uheldet være ude og rammer du en sten, træstub eller andet du ikke kan forudsige, tilbyder vi også professionel reparation af havetraktor.

Fyns Minitraktor holder til i Ørbæk og har i mange år hjulpet kunder med reparation af plæneklipper og mange andre havemaskiner. Vi har derfor dannet os en masse erfaring med diverse modeller og kan hjælpe dig med servicering af enhver plæneklipper.

Reparation af havetraktor i høj kvalitet

Hos Fyns Minitraktor går vi meget op i at reparationer af havetraktorer og plæneklipper service udføres i den højest mulige kvalitet. Vi har arbejdet med salg, køb og reparation af plæneklipper, havetraktor og andre havemaskiner i over 40 år og har i den tid fået et ry om høj kvalitet i alt hvad vi foretager os. Vi kan derfor garantere dig en god oplevelse når du skal have din plæneklipper serviceret eller har brug for reparation af din havetraktor.

Vigtigt med plæneklipper service

I dag er det desværre blevet en del af den danske kultur at smide gamle ting ud og købe nyt, selv når det ikke er nødvendigt. Dette gælder også plæneklippere og havetraktorer. Med regulær servicering af plæneklippere og havetraktorer kan man dog øge levetiden på maskinerne gevaldigt og vi anbefaler sjældent at købe nyt. Hvis forskellige dele er rustet eller ikke fungere længere kan man næsten altid erstatte det med en reservedel.

Kan din havetraktor ikke repareres anbefaler vi stadig at du sælge den til os vi kan muligvis skille den ad og benytte fungerende reservedele til at reparere andre maskiner. Hvis reparation af havetraktor ikke længere er en mulighed er du selvfølgelig også velkommen til at kigge forbi Fyns Minitraktor, hvis du er på udkig efter en brugt eller ny plæneklipper eller havetraktor.

Kontakt os for reparation af plæneklipper og andre havemaskiner

Har du brug for vores hjælp til at reparere din havetraktor eller skal du have serviceret din plæneklipper, er du velkommen til at kontakte os. Vi er tilgængelige på telefon 65331741. Du kan også skrive til os på e-mail info@fynsminitraktor.dk eller via vores kontaktformular.

Servicepriser af diverse havemaskiner kan ses her.