Med en robotplæneklipper får du meget mere fritid. I stedet for at bruge flere timer på at slå græsset kan du bruge din tid på dine venner, familie, passioner og andre sjove aktiviteter. I en tid hvor automation og service er en større del af vores hverdag end nogensinde passer robotplæneklipperen perfekt ind. Robotplæneklippere som Husqvarna Automower kan sågar snakke sammen med andre devices som apple watch for at give dig den bedste oplevelse.

Opsætning, service og Installation af robotplæneklipper

Hos Fyns Minitraktor hjælper vi dig med at finde den helt rigtige robot til dine behov. Skulle du have brug for det, tilbyder vi også installation af robotplæneklipper for alle kunder der har brug for det. Vi tilbyder også løbende service i Ørbæk, Nyborg, Svendborg og andre omkringliggende områder.

​​Husqvarna Automower

Når du køber din robot er der flere mærker at vælge imellem. Vi anbefaler Husqvarna Automower. Den utroligt populære Husqvarna Automower er et af de bedste løsninger når det gælder robotplæneklippere. Ved hjælp af appen kan den styres automatisk via GPS-sporing og med din telefon og Apple Watch. En Husqvarna robotplæneklipper kan også kontrolleres via smart home stemmestyret systemer som Google Home og Amazon Alexa. Dermed kan du altid kontrollere og kontakte din Husqvarna Automower.

Er du i tvivl om en Husqvarna robotplæneklipper kan håndtere dine græsplæner kan du tage det helt roligt. Husqvarna Automower kommer i flere varianter, som hver er lavet til at håndtere alt fra små og simple til store og komplekse græsplæner. Vi tilbyder som sagt også service og installation af robotplæneklipper. Skulle du have nogle spørgsmål omkring Husqvarna robotten kan du læse mere om den her. Du er også velkommen til at kontakte os via telefon 65331741, vores e-mail info@fynsminitraktor.dk eller vores kontaktformular.​

​​Få en Husqvarna robotplæneklipper i dag

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at vælge den rette robotplæneklipper til dine behov? Skulle det være den populære Husqvarna automower? Eller har du øjet styret efter en anden robotplæneklipper? I tilfælde af at du vil prøve kræfter med en Husqvarna robotplæneklipper er du altid velkommen til at kontakte os.

Du kan enten ringe på telefon 65331741, skrive til vores e-mail info@fynsminitraktor.dk eller kontakte os via vores kontaktformular.​ Så vender vi tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud.