Hos Fyns Minitraktor har vi i længere tid tilbudt vinteropbevaring af robotplæneklipper og diverse havemaskiner. På den måde kan du få mere plads til dine andre redskaber og undgå besværlige eller fugtige opbevaringssteder der hverken gavner dig eller dine havemaskiner. Mangler du et sted at opbevare din robotplæneklipper har vi et sikkert og tørt lager.

Vinteropbevaring og eftersyn

Når vi hjælper med vinteropbevaring af robotplæneklipper servicere vi den også. Dette indkludere rensning, eftersyn af tænding og karburator, olieskift, smøring af hjul og kabler samt slibning af blad.

Så når foråret kommer igen har du en plæneklipper der er kampklar, uden at skulle vente på den i flere uger. Da vores virksomhed er bygget på tilfredse og glade kunder, sætter vi en stor ære og prioritet i at udføre en ordentlig service og et sikkert miljø for de opbevarede havemaskiner.

Vi kan reparerer alle mærker, gerne til fast pris. Du betaler først ved årsskiftet eller når vi levere den. Har du spørgsmål til vinteropbevaring af robotplæneklipper eller andet angående havemaskiner er du selvfølgelig altid velkommen til at give os et kald.

Tør og frostfri vinteropbevaring af robotplæneklipper

Robotplæneklippere bør opbevares i frostfrie og tørre omgivelser så man undgår unødige skader. Vores opbevaringslager opfylder alle krav til et godt miljø at opbevare havemaskiner i. Så mangler du et godt opbevaringssted til din robotplæneklipper opfordre vi dig til at benytte vinteropbevaring hos Fyns Minitraktor så din robotplæneklipper kan bevares godt til næste gang den skal tages i brug.

Kontakt os for vinteropbevaring af robotplæneklipper

Så står du og mangler hjælp til vinteropbevaring, finder du ikke en mere erfaren eller pålidelig løsning end Fyns Minitraktor. Er du interesseret i at vi tager os af din plæneklipper er du velkommen til at kontakte os på telefon 65331741, e-mail info@fynsminitraktor.dk eller via vores kontaktformular. Så giver vi et uforpligtende tilbud på vinteropbevaring af din plæneklipper.