Mangler du en motorsav i redskabsskuret? Hos Fyns minitraktor ligger vi inde med forskellige typer kædesave som kan være lige det du leder efter. Skal du bruge motorsaven til små træer og små opgaver generelt eller skal du ud og fælde store træer i skoven? Afhængig af byrden af opgaven kan der være forskellige fordele og ulemper ved diverse typer motorsav.

Eldreven motorsav

Denne maskine er ikke så støjende, dyr i drift eller forurenende som en benzindrevet sav, For disse fordele giver du dog afkald på meget motorkraft og med en ledning monteret til saven kan det blive bøvlet at bevæge sig rundt. I værste tilfælde kan du også komme til at klippe ledningen over.

Batteridrevet motorsav

For at undgår bøvl med ledninger anbefaler vi den batteridrevne kædesav. Med denne løsning bliver du derfor mere fleksibel end den eldrevne model. Men som den eldrevne kædesav får du samme fordele som lavt støjniveau, lav vægt og miljøvenlig.

Til gengæld giver du igen afkald på meget motorkraft, hvilket betyder at du bør holde dig til skæring af mindre træer med denne maskine.

Benzindrevet motorsav

Har du brug for at fælde store træer er dette løsningen for dig. Du slipper også for en ledning med denne model men i modsætning til de to tidligere muligheder larmer en benzindrevet kædesav langt mere. Så for at beskytte hørelsen anbefaler vi høreværn når du arbejder med denne sav. Og med benzin medfører forurening af miljøet og generelt er denne type kædesav lidt tungere end en batteridrevet eller eldrevet kædesav.

Hvilken motorsav skal du vælge?

Overvej hvilken type arbejde du forventer at skulle udfører med din motorsav. og vælg derudfra. Har du brug for yderligere rådgivning end hvad vi har stående her på siden er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på telefon 65331741. Du kan også skrive til os på e-mail info@fynsminitraktor.dk eller ved brug af vores kontaktformular.

Få et uforpligtende tilbud på en kædesav

Kom og besøg os i butikken i Ørbæk for et uforpligtende tilbud på en motorsav. Vi står altid klar til at hjælpe vores kunder med at gøre arbejdet lettere. Vi skal nok finde den rette løsning til dig.