Vinteropbevaring af havemaskiner | Frostfrit og tørt - indhent pris

Åbningstider

Mandag - Fredag 08.00 - 16.30
Lørdag Lukket
Søndag Lukket

Vinteropbevaring af plæneklipper og havemaskiner

Fylder din plæneklipper unødvendigt meget i vinterhalvåret eller har du simpelthen ikke plads til at opbevare den? Hos Fyns Minitraktor har vi i længere tid tilbudt vinteropbevaring af plæneklippere og diverse havemaskiner. På den måde kan du få mere plads til dine andre redskaber og undgå besværlige eller fugtige opbevaringssteder der hverken gavner dig eller dine havemaskiner.

Vinteropbevaring og eftersyn

Når din plæneklipper er i vinteropbevaring hos os renser vi den, efterser tænding og karburator, skifter olie, smører hjul og kabler og sliber den.

Så når foråret kommer igen har du en plæneklipper der er kampklar, uden at skulle vente på den i flere uger. Da vores virksomhed er bygget på tilfredse og glade kunder, sætter vi en stor ære og prioritet i at udføre et godt stykke arbejde for vores kunder.

Vi kan reparerer alle mærker, gerne til fast pris. Du betaler først ved årsskiftet eller når vi levere den. Har du spørgsmål til vinteropbevaring eller andet angående havemaskiner er du selvfølgelig altid velkommen til at give os et kald.

Vinteropbevaring af robotplæneklipper

Har du en robotplæneklipper hjælper vi også gerne med vinteropbevaring. Robotplæneklippere bør opbevares i frostfrie og tørre omgivelser så man undgår unødige skader. Så mangler du et godt opbevaringssted til din robotplæneklipper opfordre vi dig til at benytte vinteropbevaring hos Fyns Minitraktor så din robotplæneklipper kan bevares godt til næste gang den skal tages i brug.

Få et uforpligtende tilbud på vinteropbevaring

Så står du og mangler hjælp til vinteropbevaring, finder du ikke en mere erfaren eller pålidelig løsning end Fyns Minitraktor. Er du interesseret i at vi tager os af din plæneklipper er du velkommen til at kontakte os på telefon 65 33 17 41, e-mail info@fynsminitraktor.dk eller via vores kontaktformular. Så giver vi et uforpligtende tilbud på vinteropbevaring af din plæneklipper.

Har du spørgsmål? Skriv til os!

Firmainfo

  • Fyns Minitraktor ApS
  • Ringvej 10, 5853 Ørbæk
  • CVR: 39237334

Kontaktinfo

Åbningstider

Mandag - Fredag 08.00 - 16.30
Lørdag Lukket
Søndag Lukket